Moonflowers

Intervju av Per Christian Frankplads for Musikkpraksis, 2002:

Moonflowers er et nytt prosjekt bestående av elektronika-bestefar Rune Lindbæk (Drum Island, Alanïa og Volcano) og Natt & Dag-redaktør Gaute Drevdal. Sammen er to de også Those Norwegians, som noen sikkert har hørt om.

Disko/synth/elektronika-skiva "All washed over by machines of loving grace" (Drum Island/Universal) skal være ute når du leser dette, og vi snakket med Gaute Drevdal om plata. Han skal få snakke uavbrutt.

TID
- Vi jobba vel et halvt år med skiva, det er faktisk ikke så lenge siden vi bestemte oss for at det skulle bli en plate. Vi har jobba sammen veldig lenge som Those Norwegians, men bare på remikser. Vi har laget egne spor, men de har vi ikke gitt ut noe sted. Ellers var jeg med på fire låter på "Søndag"-albumet til Rune.

ORDEN
- Alle tingene vi gjør sammen gjør vi hjemme hos meg på Alexander Kiellands plass, antageligvis Oslos mest skitne og rotete studio.

HARDWARE
- Jeg klarer virkelig ikke å komme på hva monitorene vi bruker heter. Men vi har en del gamle keyboards; Wurlitzer, Juno-106, NordLead og Crumar Bit01, en gammel italiener som man må skru av og på hvert femte minutt, ellers henger den seg opp. Også har jeg en Korg MS-20 vi faktisk ikke brukte på skiva. Emu 6400-sampleren bruker vi mindre og mindre, og en Emu Proteus bruker vi heller ikke så mye, spesielt etter at så mange av lydene finnes på TV-reklamer overalt.
- Rune har en jævlig bra mikrofon, men jeg husker ikke hva det er. Også bruker vi en Joe Meek-kompressor som mik'en går igjennom. Vi har en Mackie 32-kanals mikser vi ikke bruker, og en 16-kanals vi bruker, fordi vi trenger færre og færre spor og som regel mikser alt i fra Logic, så vi trenger bare...

Dette er kun et lite utdrag - klikk her for å lese resten av intervjuet på websidene til Musikkpraksis.